En liten inflikning....

Ok, jag vet att jag inte skrivit ens i närheten av alla storys ja har härifrån vid det här laget men jag måste ändå inflika en liten grej... Inget är spikat än så det är lite hysh hysh över det hela men jag har blivit kontaktad av en promoter/manager som as we speak jobbar på att sätta ihop ett kompband till mig i sthlm i höst... Det går framåt mina vänner!!! Ja, visserligen är jag fortfarande inne på att i första hand fixa jobb och lägenhet här men detta faktum gör ju att det inte behöver kännas lika vemodigt att åka härifrån ;) Ska även erkännas att jag saknar sverige en del... Eller ja, vissa människor i sverige iaf, ska bli så sjukt härligt o träffa er igen om en månad!!

Puss på er!!!

Heady Fest

Japp, då har vi kommit till kapitlet "Heady Fest". Visserligen hände det lite grejer emellan Harlem och Heady Fest men kronologisk ordning är överskattat så fuck it ;)

Heady Fest var fantastiskt som vanligt. Dom hade bytt ställe den här gången dock så det var större än det brukar vilket var lite oroande i början men heady själen var intakt så det var enkom positivt! Vi anlände runt lunch dagen det började och parkerade vår bil på barkeringen för att sedan ta Heady-bussen upp till kullen med campingen. Heady bussen bestod av en gammal skolbuss som dom hade målat om i äkta hippieanda samt rivit ur all inredning i för att ersätta den med egenbyggda säten och en övervåning inne i själva bussen, fullkomligt livsfarligt och fullkomligt fantastiskt!

Väl uppe på campingen så börjar vi sätta upp vårat gigantiska tält och ber till regn gudarna att dom inte joinar festivalen för vi glömde regnskyddet till tältet plus att vi saknade hälften av pinnarna som man fäster tältet med i marken... vi hade en mindre pressenning men den täckte bara typ en kvart av tältets yta så... Hursom, innan vi ens va klara med detta projekt så kom en kille och droppade nån typ av mix av alkohol och hash-olja i munnen på oss, välkommen till heady fest! Tack sa vi och köttade upp resten av tältet och campingstolarna så det skulle va klart tills denna eminenta blandning kickade in.

Solen sken, musiken ljöd och ölen och annat gött flödade.. Någon ropade efter "special K" i fjärran och bongen passades från tält till tält. Jag, John, Kyle och Casey drog djupa andetag av skog, nyklippt gräs och nån sötaktig blomma och enades om att detta, det var livet det.

Firade även min 25 årsdag på detta underbara ställe. Givetvis så regnade det på kvällen sen så vi fick krypa ihop i mitten av tältet o skeda hela natten för o hålla oss torra och varma. Dock klarade sig inte packningen lika bra så dan efter tog vi bilen för och åka och torka lite kläder samt hitta lite fler pinnar att fästa tältet med då det nästan lyfte under natten. Johns mamma mötte upp oss i grannstan och skämde bort oss med både pizza och tårta eftersom det var min födelsedag, DET kallar ja go morsa det!

Väl tillbaka på Heady så fixade vi tältet och påbörjade vår acid alt. schroom-jakt. Jakten blev givetvis inte speciellt lång och innan kvällen var slut va vi höga som hus och dansade i musiktältet med stormen rivandes utanför tills tältet gick i två bitar mitt under ett solo-klimax på consider the sorce! MAgiskt var det. Dock var John bara intoxiderad med alkohol och därmed inte riktigt lika oberörd av väderkaoset så han beslöt att det var dags att knyta ihop påsen och åka hem innan vi blev träffade av blixten eller så. Gissa hur bra det gick för honom o få tre personer som tok-trippar på acid att ta ner ett tält i bäckmörkret och bära ner all packning till bilen speciellt när det fanns musik som spelade. Mm, inte så himla lätt nä. Det slutade med att Kyle och Casey bar saker som john gav dom ner till heady bussen medans jag fick i uppgift att hålla i tältet så det inte blåste bort medans john plockade ner det. Men hålla i tältet va ja fan grym på! När jag inte blev distraherad av Heady katten förståss... När tältet var någorlunda nere så skickade john ner mig till musiken ist.

Väl tillbaks i Kyle och Caseys hus så kalasade vi på den kvarvarande tårtan, försökte döda "space-bugs" (en äcklig genomskinlig liten sak me massa ben som rusade över golvet och gjorde att vi inte riktigt ville gå och lägga oss) samt lyssnade på dom två banden vi missade genom att lämna så "tidigt" ;) Sov gjorde jag till halv sju på kvällen dan efter och bästa minnet måste va när jag Casey, Kyle och Finger gjorde en liten trip upp på berget genom skogen och hittade ett övergivet hus medans vi trippade på acid och det skummaste var när vi köpte ännu mer acid av en kille som droppade blandningen på pappret medans vi stod där och han sparade inte på't kan ja säga, sa happy birthday till mig, gav mig en av tabsen och den fick mig att trippa sjutusen ggr mer bara genom att HÅLLA i den medans vi letade efter nånstans att förvara den, åt den inte ens... det e bra tabs det... Åh Heady Fest! ;P

Gangsta-storyn

Ok, min sista story från Harlem vistelsen involverar en gangster. Man kan ju inte hänga i Harlem utan att komma hem med iaf en gangster story. Tydligen blev någon skjuten rätt utanför dörren på hostelet där jag bodde men det var en hel vecka innan jag kom dit så det räknas ju inte.

Hur som helst så satt jag och en ny gay-kompis från brasilien (som bor i london och är tillsammans med en svensk kille som jag just upptäckte är kompis med en gammal MMare... hur random är det! ) och käkade på nåt kfc-likninade ställe ett kvarter från hostelet när en gigantisk svart gangsta snubbe knallar in och beställer lite chickenwings. Stället är rätt litet så medans han väntar så får han syn på mig där jag sitter o käkar lökringar och börjar kommentera min tattuering. Den som jag har på foten. Medans vi börjar snacka tattueringar så kommer resten av hans kompis-gäng in och joinar konversationen och det hela utvecklas till en show off av tattueringar och storysarna bakom typ "den här gjorde jag efter första gången ja satt inne och den här e för den där snubben ja knäppte" osv.

Vi avverkar oxå ämnet flip-flops som dessa gangsters var sjukt avundsjuka på eftersom dom knallar runt i tokvarma sneakers hela dagarna. Jag menade på att fuck it ha flip-flops om ni vill men dom menade på att dom troligtvis skulle bli knäppta på fläcken om dom visade sig i sådana och att dom inte ville förlora övertaget så inga flip-flops i gangsta världen än.

När maten va klar och dom skulle gå så säger dock snubben att "u have any idea how unusual it is that a white person even dares to look at us, not to mention a white chick? u're bad ass and i like to welcome you to my neighbourhood, if you ever need anything or are in troubble here in lower harlem, just mention my name and u'll be covered. If you'r in town on thursday, please make an apparence at my party otherwise I hope I see you again, peace out and stay hardcore" typ nåt åt hållet. Jepp, jag hade suttit och konverserat med nedre haarlems gangsta-boss med crew... så random! guldgriller, vapen och sån där härlig ghetto dialekt hade dom allihop och sympatiska som fan. I love New York!

Story 1, 2 & 3... ;)

Ok, jag vet att jag har varit KASS på att uppdatera bloggen... Har varit hysteria lane ända sen ja kom hit.... men jag lovar att alla storys kommer att bli återberättade... här kommer ett par från min första vecka i denna kollosalt fantastiska stad som jag aldrig vill lämna! ;)

Första open mic showen jag hade här i staterna var på ett ställe som heter HiChristina! nere i greenwich village... helt fantastiskt var det! Killen som introducerade banden hade paljett-leggings, lila paljett kavaj o en jimi hendrix peruk med fjädrar i... och när vi kommer in så är han i full färd med att introducera nästa akt och det låter såhär; and next up iiiiis theeee naked maaaan! Och upp kommer en medelålders naken karl (ok, han hade sockorna på så helt naken va han inte) med the biggest balls jag någonsin sett (jag snackar typ oversized apelsin storlek, skojar inte) och börjar läsa poesi.... helt fantastiskt! (han bad oxå för övrigt om "a little privacy" när han när kvällen var slut, jepp han var naken även när han satt i publiken, skulle klä på sig) Mina låtar blev varmt välkomnade oxå och kvällen slutade med olagligt åkande av tunnelbanevagn ståendes mallan vagnarna, jepp, så mycket öl bjöds det på den aftonen...

Nästa kväll skulle jag och några nyfunna vänner (bl.a en indie-rocker som va med kvällen innan och som insåg att vi båda va svenskar när jag skulle imitera hur svenska killar dansar sådär runt midnatt...) dra o se nåt band som spelade nere i East Village. Eftersom vi alla hade lite kort om pengar så drog vi dit innan dom började ta inträde och kom till en rätt tom lokal till att börja med vilket gjorde att vi gick till ett annat ställe efter första ölen för att senare komma tillbax till en total packad fyra vånings nattklubb med en överhängande mängd av det motsatta könet... vi borde ha anat när vi när första ölen köptes blev servade av bartenders i bar överkropp och mini-shorts... Japp, vi hade hamnat på en gay-klubb deluxe. Inoljade manliga strippor klättrade upp och ner på väggarna (bokstavligen) och dansade i burar upphängda i taket, transorna var fabulösa och disko-kulorna enorma... det var heeeeelt fantastiskt! Och ja, som tjej i en gay-klubb blir man total neggad i baren ;) Den stackars indie-rockaren kände sig så utsatt att det inte var så mycket att göra än att hångla upp karln! :P Riktigt go kväll måste jag säga!

Ett par dagar senare så var det dags att ta sig en sväng upp till Oneonta för lite band och braj häng hos Kyle och Cayse som flyttat off campus till skönaste huset någonsin (fick för övrigt reda på att någon på campus ristat in vårt bandnamn i en av bänkarna utanför fine arts byggnaden, sådär två år efter man lämnat stan... jepp, i oneonta kommer jag för alltid att vara känd som Skunky Sara, bisarrt att folk fortfarande kommer ihåg en men givetvis inget jag klagar på!!) . Tillbaks till New York kom jag dan efter så sjukt stenad att jag somnade i allrummet på hostelet vilket gjorde att den där svenska indie-rockaren ja hånglade med, som hade sin sista kväll och tydligen gått o kärat ner sig i undertecknad, fick i sig en sisådär sju liter för mycket öl och gick basärk på både tv apparater och ac'n på taket... i sure know how to pick em huh?

Nu bär det av till min underbara nyfunna vän Cristos jobb för att samskriva en låt inför ikväll... Fler storys kommer nästa sekund jag får över!!!

Pussar och kramar på er fantastiska människor i MASSOR!!!!
//yours truly, Sara "skunky sara" Clash  ;)

RSS 2.0