Jenny Wilson

http://farm1.static.flickr.com/225/445918805_0ecd745d24.jpg


Igår var jag på utsålda Jenny Wilson på Fashing och herregud va bra det var! Gillar inte fröken Wilson speciellt nämnvärt eftersom jag tycker att det är lite väl mes-poppigt men hon ligger ju på luger så jag tänkte att jag kunde ju ge henne ett nytt försök... Det var ju trots allt ett antal år sedan jag såg henne sist på siesta... Och en sak kan jag säga; hennes nya skiva alltså! Jag är Wilson-frälst! Skivan är dock inte riktigt rättvis live-versionen men det är defenitivt en grym skiva och jag tycker att ALLA borde gå ut och köpa skivan och se till att se iaf EN av Jennys alla spelningar i sommar... Jepp! Det var det!

Ännu mer band-pepp...



The Gossip till Hultsfred....




Dom här goa gubbarna till Roskilde...




Och sist men inte minst... Skunky Sara & the Nuggets reunion till Heady-Fest i USA! Idag bokades biljetterna till andra sidan atlanten och officiellt blir det där nere nån gång nästa vecka.... pepp pepp pepp!!!

Bob Hund till Yran!



ojojOJ vad glad jag just blev...Äntligen ett litet avbrott i den senaste tidens misär! vilket litet  ljus i mörkret! vilken liten glimt i fjärran! vilken liten molntuss bland orosmolnen! Bob Hund kommer och hälsar på under årets yra!
AMEN och HALLELUJA!!!

Skämmes ta mig faan...

ja, det var vad jag sysslade med igår... I lördags spårade totalt och igår låg jag med täcket över huvet hela dagen... varför varför skicka tusen sms på fyllan? varför varför spåra som en fjortonåring på hembränt när det egentligen inte alls är upplagt för det? varför varför supa bort sin enda mössa och sina enda vantar såhär en vecka innan csn? Tänka på nästa gång; shotta inte sambos tequila innan en sitta och dricka vin-kväll på fastande mage, helt plötsligt slog det bara till utan någon som helst förvarning... och baksmällan (och bakis-ångesten) var inte att leka med kan jag säga men den förtjänade jag... Skäms, ja, det är vad jag gör och hoppas att ett visst handfat inte tog alltför mycket skada... sorry martina! i owe u...

Arg...

http://www.killsometime.com/Pictures/images/KidFinger.jpg


Jag vet inte riktigt varför, om det har att göra med att jag inte blev beviljad avbetalning på en resa eftersom jag i höstas hamnade hos kronofogden ett par gånger p.g.a en idiot som av någon anledning tycker att det är jag som är psykfallet i frågan, om det är för att det är cykel-väder och jag inte har ngon cykel p.g.a samma människa, det faktum att min mormors begravning närmar sig med stormsteg, att jag har PMS, att jag aldrig kom iväg på spelningen i onsdags, att jag saknar mina kompisar utanför sthlm, orättvisorna i världen eller det faktum att jag överhuvudtaget låter saker jag inte själv kan kontrollera påverka mig som gör att jag känner mig så himla arg idag... Jag skulle lätt kunna dra ut och sparka sönder lite papperskorgar, spreja lite väggar och uppvigla till ett och annat slagsmål ikväll men det känns ju lite omoget kanske... hursomhelst så är jag SJUKT JÄVLA FÖRBANNAD idag... fightclub någon?

Ett litet steg för människan...

Klicka för att stänga fönstret

kolla d här... 

Jepp, han vill bygga en svensk röd stuga på månen... tror det var något om att det slår alla run-stenar i världen... och ja, det är på riktigt, killen är inne på sitt sjätte år i att försöka få igenom det.... Gissar att det går sådär men han ska ju ha cred för sin målmedvetenhet i alla fall...

Puuuuuuunk! eller?



Pepp pepp pepp var jag igår på att gå på finfin hc-punk! När jag skrev inlägget hade jag precis fått infallet men när väl list-uppskrivandet var klart och peppen med bronx-lyssning och bärs på jobbet började så började det rycka mer och mer i punk-tarmen som alltför länge gått svält-född... peppen fortsatte på vägen hem och väl hemma så började min pepp-kampanj för att få nån att dra med på denna SJUKT grymma spelning men tyvärr så känner jag ingen här i sthlm som gillar sån musik och försök att få en pop-nörd att stå i kö och pröjsa 200 spänn för att komma in på tyrol och kaosa med hc-fans... Nä, precis...

Jag peppade dock tappert vidare och drog på mig min allra svartaste kajal, drog fram de gamla nitskärpen och kollade upp SL för färd-beskrivningar eftersom jag, norrlänning som jag är, aldrig satt min fot på tyrol och precis lärt mig hitta mellan hemmet och söder typ, och begav mig glad och lagom full mot första anslutningsbussen...

Och på den satt jag, och satt jag och satt jag och väntade på att stationen jag skulle byta buss på skulle komma... Problemet var bara att den ALDRIG KOM! Och när bratsen började fylla på runt stureplan så kände jag att det här KAN ju bara inte stämma men den eligt SL's hemsida gatan jag skulle av på hade ju fortfarande inte kommit så jag tänkte att jag testar några stationer till iaf och gjorde mitt bästa med att inte känna mig alltför obekväm bland backslick och blondiner.

Tyvärr så visade det sig att mina misstankar skulle besannas då busschaufförn utropade "slutstation" så istället för att gå och kaosa på en grym spelning som jag dessutom just blev upplyst om var helt brutalt grym så spenderade jag gårdagkvällen med att.... åka buss....  oh yes...

Strumpeband, middag, the Bronx och hippies

I helgen var vi på burlesk-klubb och dansade loss i strumpebandshållare till Nirvana och Rolling Stones. Transvestit-kvoten var inte lika hög som förväntat vilket var en liten besvikelse men detta uppvägdes av den hel-sjuka "min kära lilla ponny" showen runt halv två med två galna brudar med hästhuven och strapons... SJUKT kul... Synd att klubben bara infaller två ggr om året och är klurig att få biljetter till, skönt att den infaller på alla hjärtans dag så man slipper konfronteras av alla trötta alla hjärtans traditioner och par som krampaktigt kämpar med romantiska middagar och bio-besök och får gå ut och vara allmänt galen singel istället.... faaaantastiskt!

Söndag var det middag och film som stod på programmet hos mr.kocken igen, denna gång med ett till middagssällskap och utan poker men med lika god mat och jag kan inte riktigt låta bli att tycka att denna bekantskap är ett mycket posivivt nyinslag i min bekantskapskrets.

Ikväll spelar The Bronx på tyrol här i sthlm och jag sitter och funderar på hurvida jag ska gå eller inte... Pengar till bärs är det dåligt med och bärs måste man ju nästan dricka på en bronx-spelning, hör lixom lite till... Plus att jag sov kanske en timme inatt... MEN det kommer förmodligen bli en grym spelning så jag kanske får ta mig i kragen och dra dit iaf... får se...

I övrigt tycker jag att alla ska bli medlem på backpacking.se och planera galna resor att dra med mig på och fullhjärtat supporta mig i minsta folka-buss infall när vi gemensamt trackat ner första bästa folka-ägare som är villig att klottra bilen i psykadeliskt hippie-mönster... deal?

Hjärtan o korsetter

Happy Valentin på er allihopa!
Ikväll ska det ut o dansas med transvestiter natten lång!
Puss o kram!

Manifest och musslor

Ok, det är ons idag... (eller? har inget begrepp om dagarna längre) men jag tänkte ändå ge en update om helgen... I fredags var det manifest-galan (musik-pris gala för artister som ligger på indie-bolag) dit jag gick i äkta rock-anda iklädd skitiga jeans, för stor skjorta och mössa eftersom jag stannade på jobbet och för-bärsade med dom andra istället för att dra hem och duscha... Hur som så blev det en hel del öl och annat även där och en del socialiserande med så kallat bransch-folk och ett par gamla kära återseenden. Sen blev det vidare till Debaser men sen tyckte jag att det var dags att för en gångs skull komma hem innan sex på morgonen så runt tre stod jag i mcdonaldskön och sen åkte jag vinglande hem på t-banan och kände mig mäkta stolt över mig själv.

Dan efter var jag hembjuden på middag hos en kock... mm, en kock minsann... inte varje dag! Tanken var att jag skulle dit en sväng och sen dra förbi the cove innan hemgång men det blev istället en helkväll med musslor (och gissa om musslor, och jag menar riktiga, inga burk-musslor här inte, så sjuuuukt gott!) och ett par flarror vin varpå vi satt som riktiga gangsters och spelade poker med ciggen i mungipan och diskuterade livsfrågor och bådas förkärlek för bohem-liv på resande fot... ;)

En riktigt skön helg med andra ord!

Jag tror att jag har världens bästa vänner...

... ville bara säga det! Pöss!

Kom tillbax snart igen Jenny! :)

I helgen kom Jenny hit till Sthlm ända från Ume för att hälsa på hos oss i samboskapet omoralens väktare... Och vilken BRAK-HELG det har varit! Det har frossats i sena utekvällar, alkoholiserande av blodströmmar, nya människor, bar-hopping, efterfester, hemma-fest, för-fester, bakis-maraton-kollande på Grays, godis, chips, cola, skräpmat, massor med musik och prat, prat och ännu mer prat. Helt FANTASTISKT och ingen av oss har kommit hem innan sex någon av dagarna om ens alls. Precis som det ska vara!

Dock så gick min personliga stämning ner ett par hekto igår eftermiddag när mamma ringde och berättade att mormor just tagit sitt sista andetag. Älskade mormor som stått mig närmare och känt mig bättre än någon annan på denna jord finns inte mer. Tråkigt att folk måste dö tycker jag. Men sånt är livet och jag är sjukt tacksam att hon levt så länge som hon har och var hur pigg och hälsosam som helst ända till den sista månaden i sitt liv. Hon skulle ändå ha fyllt 90 i år lixom... hur många 90-åringar kan skryta med att fortfarande bo kvar i sin lgh, resa hit o dit till barn, barn-barn och barn-barns-barn och inte behöva någon som helst hjälp med nånting? Sån ska jag också bli om jag får leva så länge... Tills dess så fortsätter jag att leva varje dag som den vore den sista och låter mormor finnas kvar som ett fint minne över hur man trots enorma menings-skiljaktiheter och åsikter ändå nånstans kan komma överens och finnas där...
R.I.P mormor! 

RSS 2.0