Sorry...

Ok, jag vet att jag är sämst på att skriva just nu... men dels har vi haft problem med internet och dels så blir jag påminnd om att ja måste dra hem snart igen varje gång jag loggar in... Sitter just nu på Evans trappa i solen som värmer ungefär 30 grader i skuggan vid det här laget vilket även innebär att jag har tagit med mig heeeelt fel kläder. Har just nu på mig en egenkomponerad kjol aka en scarf ja köpt på Thrift Store Heaven och den minsta tub-toppen ja hittade, helst skulle ja sitta i bikini men då får väl grannarna spel.. ;)

Vår premiär-show i fredags gick iaf över förväntan då vi skickade ut inbjudan först kvällen innan. Folk stod ända ut på gatan när vi spelade och våra 100 röda muggar vi hade köpt till beer-kagen tog slut på typ 45 minuter (koppar här funkar som typ stämpel på handen hemma) och efter det var det bara kaos och typ bastu i hela huset för allt folk (och Regina, till o me Pawkett drog sitt lazy ass från black oak för o komma och kolla... och en jäkla massa alternativa och hör och häpna HETA killar va där oxå,.. vart fan gömde dom sig när vi va här???). Har fortarande svårt att greppa att folk faktiskt verkligen vet vilka vi är och vill se oss spela... men en sak kan jag greppa, och det är att jag helt enkelt inte vill åka tillbaks till sverige.

Ha tålamod med mig i en och en halv vecka till, sen är jag tillbax i sverige och förhoppningsvis en aning mer social. Imorgon ska ja gå o tattuera mig igen om ja har tillräckligt me pengar... har den bästa tattueringsid'en ever... och ingenstans så långt google når finns det någon med ens en liknande tatuering! Sweet

PPK (peace & pussokram) på er! ;)

Movie Star oh Moooovie staaaaar...

Eller nja, kanske inte... mer en av mina gitaristers flickväns mini-dokumentär "Music as Medicin" men god damn it vilka starka lampor man har när man spelar in film! Kändes som mallorca inne i huset och vi var nog rätt glada att det var dåligt väder ute, annars hade det varit outhärdligt... Vi är lite ringrostiga i nuläget så jag vet inte hur bra själva jammningen blev eftersom den filmades först och filmen var slut när vi spontan gjorde en låt mitt i alltihopa som hade vart sjukt grymt att ha med men men, man kan ju inte få allt... ;) Nu blire cover-jam på dokumäntären istället men det är väl ok det med antar jag...

Sen var det ju dags för intervju i tvättäkta band-intervju-anda med oss sittandes i soffan och givetvis passade en jolle emellan oss under intervjun. SJUKT roligt... Det var ju nämligen 420 den dagen (för er som inte vet vad det är så är det en riktig stoner-högtid där alla som röker braj (främst i usa då såklart, kolla wikipedia) gör ett statement genom att röka på in public eller bara helt enkelt ha en ursäkt för att ta till jazz-tobaken under en hel dag oförbihållslöst...) och reggae-band som vi är så tykte vi ju naturligtvis att idén var helt hysterisk så där satt vi med en bong i förgrunden, evan med en egen pipa och den fetaste jollen någonsinn som gjorde att soff-bordet framför oss var belägrat med en ständig dimma av denna eminenta ört.

Nämnde jag att denna dokumentär när den är klar även ska visas på the college i fråga där vi alla antingen går eller har gått... Bör poängteras att vi redan hade rökt en hel del när vi kom på idén, det hade även film-görarna så att säga och det här med att skriva bort rättigheterna för skiten gjorde vi efter ett halvt försök att läsa igenom det enda pappret avtalet fick plats på.. baaaaaad MM-student... BAAAD! 

Ska bli löjligt spännande att se vad resultatet blev av denna internskämts-stinna och världs-klokheteshaglande intervju... Typ som "yeah, i mean, i kind of feal like I want to say allmost the opposite, that music is a drug man, I mean, don't you guys all feel a bit depressed when you don't play music?", detta fina uttalandet kom från undertäcknad herself varpå de andra instämde "yeah, it's like, addicting man, we're like fucking addicts"... samtidigt som alla nickar sådär djupklokt instämmande och sen garv...

Imorgon blir det premiär-gig med house-party hosted av oss i bandet med massa beer-kegs och röda koppar och så givetvis... reggae hela natten... Ya'Man!

film...

Just hemkommen från en runda på thrift store heaven och har precis kokat mig lite nudlar och gjort mig en peanutbutter-jelly-sandwich... awsomeness!!!

Snart blir det jam-sesh med mina nuggets som ju ter sig rätt självklart kan tyckas när det är 420 och allt. Denna jam-sesh är dock lite speciell förutom detta faktum och det är för att det kommer att infinna sig en video-kamera för nån typ av projekt/dokumentär som Caseys flickvän gör... Ingen aning vad projektet handlar om men tydligen så är en jam-sesh med Skunky Sara & the Nuggets helt i linje med detta. Bäst att ta ett par bärs innan... gillar inte o bli filmad.

Tjo!

Skön Söndag...

Igår va en skön Söndag... Även om jag missade en dag och helt trodde att det var Lördag fram tills att jag kom ner på stan och hörde kyrk-klockorna och såg att affärerna var stängda... Detta hade ju som följd att jag igår hade varken telefon eller internet (av nån anledning fick jag en "dålig" IP-adress igår så det gick inte att ansluta... fixat nu dock) så eftersom jag inte kunde komma i kontakt med någon så var ja över hos grannen och satt i deras soffa, kollade på film och käka chips hela dan. Sjukt välbehövligt. Tror inte jag har haft en sån dag på jag vet inte hur länge! Mycket bra för jet-laggen ska meddelas.

Vad händer idag då? Ja, klockan är en sisådär 8 på morgonen vilket är sjukt tidigt så jag kanske ska sova en sväng till, kanske gå till thrift store, fixa min telefon och troligtvis repa i em. Glad att vara återförenad med mina nuggets.

Hej hej!

So far...

Ja jäklar... 40 min tog det, sen var jag back in the game igen....

Jag började min resa klockan fem på morgonen svensk tid med buss och tåg ut till flygplatsen där mitt första flyg var försenat. Eftersom jag bara hade en halvtimme i dusseldorf vart det såklart lite nervöst men det gick bra och smidigt allting.... Och jag menar verkligen allting! Jag vaknade i tid, hann med bussen i tid, hann till o me köpa batterier till kameran på tågstation, han med alla flygen osv och mest imponerande av allt; JAG BLEV INTE STOPPAD EN ENDA GÅNG!!!??? Har nog aldrig  hänt mig förut...

Hursom, väl i New York så missade jag Oneonta-bussen med en hårsmån för att kön var för lång så jag bestämde mig för att käka något medans jag väntade på nästa som jag från början räknat med att ta (flyget kom för tidigt, aa, för tidigt!). Eftersom det var New York City så kostade burgar-mealet typ 9 dollar men my god vilken hamburgare!! Det var typ en hel jävla biff mellan bröden! Sjukt gott och mätt blev jag utan tvekan.

Bussturen till Oneonta var ju inte jättespännande och eftersom min amerikanska telefon tydligen inte ville funka så hade jag inte kunnat kontakta några av mina nuggets för att säga när jag skulle komma så det blev taxi från buss-stationen hem till Evan där min bas kommer att vara under de närmaste veckorna... ska ladda upp en bild på mitt sjukt lyxiga (eeeeh) rum sen... haha

När jag väl kommer till huset så har jag efter 24 timmars resande bara två saker i huvet; dusch och byta kläder... kanske till o med ta en liten tupplur. Men njae, hos evan är det house-party med live-band och grejer och jag hinner knappt få upp min väska upp för trapporna och kika in genom dörren förns jag hör "Ey! Skunky Sara!!!", blir upplyft i luften av sean och får en bärs i ena handen och en joint i andra... Givetvis gick det rakt upp i huvet efter som sagt 24 timmars resande och efter 40 minuter var jag full som en kastrull och hög som ett hus och hade glömt av både väskor, tupplurande och behovet av klädombyte.

Strax därpå kom Mike (min keybordist) som jag formligen slängde mig över och gjorde något slags försök att krama sönder... Resten av kvällen fortsatte med beer-pong, mera röka och en nästan komplett nugget-reuinion senare på kvällen i huset brevid där vi satte oss för att hänga med bandet som spelat innan och efterfesta ett par hekto. Kvällens sjukaste måste dock ha varit att helt plötsligt, från ingenstans när jag helt fredligt gick med min bärs genom det överfulla rummet ser fyra pers totalt stanna upp och råstirra på mig... Jag försöker mig på ett tveksamt "hey" mest för att göra nånting åt dessa stirrande människor då den ena säger "I like your hair, i'ts pretty, you're so pretty, hey guys, isn't she pretty?" varpå jag själv klämmer fram ett "eh, oh, thanks!" Nu tycker gänget att de pratat med mig tillräckligt mycket för att presentera sig och jag skakar hand och presenterar mig själv som sig bör. Dessa utbrister då, are your name really Sara? Jag; "uhm, yeah, i think so! haha" dom; "wait, are you really? are you really Skunky Sara????!!!!!" jag "eh, yeah, i guess so!" dom, två killar och två tjejer; "skriker som beatles-fans" och utbrister "oh my gooood! we're standing here talking to skunky fucking sara!!!" och börjar se sådär lagom hysteriskt nervöst glada ut som dom typ backstreet boys fans på tv men får se när dom träffar sina idoler lixom.... Jag bara "are you for real?" och dom bara fortsatte "when you did that great gig in the sky, oh my gooood, u gave me goosebumps" osv osv osv... Det kan vara det mest bisarra jag vart med om i hela mitt liv.... Det finns lixom folk på den här jorden som tycker att jag är tillräckligt bra för att skrika som beatles-fans när dom ser en... sjukt...jag flydde fältet till tryggheten hos mina nuggets så fort jag kunde.

Dagen efter sov jag till fyra och sen kom alla i bandet hit och jammade resten av kvällen, gick väl sådär eftersom vi första repet prioriterade sjävla reuniongrejen före repa på riktigt grejen och igår var jag uppe på campus och kikade runt lite, hälsade på Pawkett och Pignato och Salem osv innan jag gick tillbaks till huset och drog till wallmart med evan för och inhandla lite proviant. Sen kom Casey (gitarrist) och Kyle (bassist) och rullade en och drack några bärs... Sen skulle evan spela nere på Sake club och resten skulle gå ut men jag kände att jag behövde ta en liten nap eftesom jag bara totalt kört hårt hela dagarna sen jag kom hit och kände att kroppen behövde hämta sig lite... Jag vaknade nu... (nio på morgonen). Har visserligen ett svagt minne av att mina kära nuggets va uppe och kollade till mig nångång under kvällen men jag är inte helt säker... ska fråga evan när han vaknar... Själv tänkte jag passa på att gå ut och gå lite i solen sålänge!

Puss på er!

Imorn jävlar!




Imorn drar ja härifrån! Ååååååh vad det ska bli skönt att komma bort en stund från allt... Idag är jag less, less på allt så det passar sjukt bra att jag drar till en helt annan mother fucking VÄRLDSDEL imorgon... Ja ska bara göra allt ja älskar mest; musisera, dricka bärs o röka braj hela jävla dagarna! Kanske blir en ny tattuering oxå... vem vet? Kanske nån har nåt bra förslag på nåt mindre man kan printa in i skinnet som passar en gage-inkomst på typ "rätt nytt band"-nivå?

Ikväll ska det sista packas, passet och biljetterna dubbel-kollas, amerikanska mobilen uppdateras och scen-outfitter avgöras... Kan inte timmarna gå lite snabbare?

So long mina vänner! Lovar att uppdatera om allt som händer!

xoxo som man säger!

//Skunky fucking Sara ;)

Happ...



fan va FETT... då va man av med både kort och bank-dosa... Bara att hålla tummarna för att det finns några pengar kvar på kontot när jag går till banken och beställer nytt idag! Blir jobbigt med tre v i usa annars........

Vin, Bambi på McDonalds och dans dans dans!

Nu har vi precis varit och lämnat av Regina på bussen efter en galen och sjukt rolig helg... Vad har vi hunnit med under dessa två dagar? Jo, vi har; druckit vin på balkongen, tok-dansat på Debaser Medis till ännu en grym spelning med FRANKE där vi sjukt moget smugglade in vin som vi hällde över i stora öl-glas inne på toaletten (skitbra grej o göra när man är där som luger-representant hehe), klagat på att killarna i FRANKE (om ni undrar varför jag alltid skriver det med stora bokstäver så är det för att det hör till band-namnet, som utropstecknet efter säkert... ;) ) för att dom redan druckit upp all bärs i logen innan vi hann dit, käkat sjukt mkt fylle-käk på McDonalds, lagat american pancakes som vi käkade i solen på balkongen, klippt Reginas hår (återigen på balkongen), grillat (på balkongen), druckit ännu mera vin,snackat massa skit, varit på södra teatern, suttit på trottoaren och druckit gin, tryckt oss (lr rättare sagt jag) mot weekdays skylt-fönster, lekt bambi (även detta endast jag) på McDonalds och landat på boobsen (AJ!!!), hittat och tappat bort en sjukt het skotte, kollat på how I met your mother, snackat ännu mera skit, kollat på hellride, hälsat på eileen på sjukhuset (hon kom dock hem igen redan dan efter), druckit en hel del bärs och snackat ytterligare massa skit...

FANTASTISKT!!! :D

Nu ska jag snart till Jesper och vässa mina poker-kunskaper till min första poker-kväll på jobbet på tisdag... Yes, jag jobbar mig mot den inre cirkeln... ;)

Puss på er!

Paris? ;)



Ok, just nu sitter jag på jobbet och fyller i skatte-lättnads papper från Polen för Frida Hyvönen... Inte jätte-skoj kanske så medans dom andra nu är på lunch (är man fattig praktikant så får man ju snällt stanna kvar och käka den medhavda lunchen från igår typ ju som sig bör när man är slav såattsäga... Jag behöver ju iaf inte ha mitt skrivbord under trappan eller så så jag menar...) så tänkte jag passa på att smygblogga lite... ;)

Ikväll kommer Regina hit och hälsar på och det ska bli SJUKT kul!!! Här ska drickas bärs och gå på FRANKE kan jag säga! ujujuj va vi ska sitta på balkongen och götta oss... :P

Trist är dock att sambon åkt in på sjukhus (efter nästan en v med 39 graders feber) men hon är ok och ska bli bortskämd med tidningar o godis efter jobbet så det ska nog gå bra... nu slipper hon ju dessutom störas av oss fyllon när vi kommer hem inatt så jag tror nästan att hon tycker att det är rätt skönt... ;)

Jenny, jag ska se vad jag kan göra med Paris Hilton-utlottningen! Ska ta mig en runda i helgen och se vad man kan tänkas hitta... Sen ska ni få luska på nån klurig fråga eller göra nåt fantastiskt roligt uppdrag för att kamma hem vinsten... ÅH va roligt! jag säger PEPP åt den här nya lösenords-grejen!!

Nu ska jag försöka ringa till skatte-verket igen och fråga vad fan TIN och ISIN nummer är för något.... (Helt otroligt, dom har inte kö-system, utan det tutar UPPTAGET när dom inte kan svara....)

PUSS

lr...?

Fick just en ny vinkling på det hela.... Nu blir det ju lixom en limited edition grej av d... Endast för några få utvalda lixom... guuuu va spännande! Ni får kommentera mkt mkt mkt nu! Kanske till o me kan börja lotta ut grejer o sånt... wiiii! fantastiskt! haha

pussåpuss!

zzzz

fan va tråkigt att ha lösen på bloggen... tappar ju helt stinget... kanske skulle ja lägga ner helt ett tag ist? äh, kanske kommer tillbaka... har ju faktiskt två hela helger med galenskaper att berätta om!

Nu blire lösen...

"För att undvika upplopp på nästa släkt-middag besmyckas min blogg med lösen en tid framöver... "

Jepp, som ni märker så är min blogg numera lösenords-belagd... Ett resultat av min morbrors kommentar om inlägget nedan... ja, inte pga själva inlägget då såklart (även om det kanske va en aning viktig-pettrigt för min inte alltför seriösa blogg) utan mer för att det helt plötsligt gick upp för mig att det äldre gardet av min släkt lyckats snoka upp min bloggadress vilket är djupt oroande inför kommande släkt-middagar och hög-tider som just mojnat en del med sitt bibel-ords kastande och muliti-bibel presents-hävande på stackars svarta får sara...

Min blogg är ju som bekant inte den mest censurerade och passar helt enkelt inte för fri-religösa släktingar och än mindre föräldrars ögon... Det räcker ju med tattueringar och piercings och det faktum att jag jobbar i musik-branschen såattsäga.

Så även om jag bär min svarta får fana högt upp i luften och definitivt inte tror på censur så vill jag för att undvika för tidig död pga hjärtattacker hos nära och kära samt bespara främst mina föräldrar (som trots allt vet hur man printar en webb-adress i ett internet-fönster) som faktiskt BETT om att slippa höra om vissa saker även om dom egentligen vet mer än väl hur dottern är (eftersom det här med att ljuga inte är min starka sida och jag glatt berättar så fort dom frågar, därav deras förfrågan om att jag censurerar mig själv en del för dom) från att åtminstone läsa om det på webben, för får dom adressen kommer dom inte kunna låta bli även om dom inte vill veta... Så följden av detta? Lösenord på bloggen... åtminstone under en tid framöver tills dom tror att jag lagt ner den...

Kanske bryr dom sig, kanske inte, släkten, men jag tar det säkra framför det osäkra ett tag...

Och btw... Nu kan ju bloggen bli ÄNNU mer ocensurerad... ;)
Kärlek till er!


RSS 2.0